EN UTROLIG SPÆNDENDE AFSLUTNING RAKTE NÆSTEN TIL EN SEJR

Efter dommerens sidste fløjt i Sundby Idrætspark var det to hold, som gik skuffede fra banen.

Begge hold sigtede efter de tre point og mest af alt var vi tæt på af flere omgange til sidst. Det rakte ikke nok da bolden ikke ville i mål.

Det startede vanvittig hektisk ud det første kvarter hvor begge hold var ivrige efter at komme godt i gang. Forsvaret kom på opgave overfor et par hurtige omstillinger fra Roskilde. Det startede også bedst for gæsterne, der kom på tavlen allerede efter 8 minutter. Efter en dødbold stormede Roskilde frem og der var anledning til en afslutning. Efter en redning fra Danne landede bolden hos Gundelach. Overlegent lobbede han bolden over et par Fremad spillere og sendte den i mål. Dermed var stillingen 0-1.

Der var nu en stilling, som skulle ændres. Derfor sendte Jan spillerne lidt i offensiven. Det gav også pote senere i 1. halvleg. En bold landede udenfor feltet til Markus Bay. Han valgte at hamre til bolden og sendte den i nettet. Det var Bay's første mål i Fremad trøjen og hvilket ét af slagsen.

Det var også resultatet i første halvleg.

2. halvleg blev en tæt kamp de første 20 minutter og begge hold prøvede i flere omgange med hurtige omstillinger. De sidste 25 minutter blev med Fremad i offensiven og med en aktiv Gabel, som flere gange stormede frem fra sin side. Af flere omgange var både Jabar, Sammy og Pierre tæt på at score. Det kunne have afgjort kampen. Der manglede lidt i afslutningerne og derfor fløjtede dommeren også af til 1-1 efter 94 minutter.

Der er nu spillet fem kampe i sæsonen og selvom det ikke er blevet til sejr, er det stadig med en optimistisk tilgang til tingene. Naturligvis kan tingene ikke vende på en gang, selvom det selvfølgelig ville være fantastisk. Både Jan og spillerne ved godt at det hårde arbejde fortsætter og søndag er næste mulighed for at hente alle tre point.

Der venter en kamp på udebane og det rygtedes allerede nu at flere fans tager til Nykøbing.

Igen er det dejligt at se så mange på lægterne til en hverdagskamp og støtte holdet.

Tak for supporten 💙

#Ubesejretpåhjemmebane