JAN OG CO. SAMLER ENERGI OG STYRKE

Som billedet illustrerer, er der fælles samling blandt spillere og trænere. Der tales om aftenens holdopstilling og styrken til at ville kæmpe for hinanden. Efter tre udebanekampe og en enkelt hjemmekamp, har modstanden været to superliga nedrykkere og et Viborg hold som sigter højt efter en returbillet til landets bedste række. Med et par uger inde i sæsonen er det blevet tid til et rigtig sjællander opgør når FC Roskilde kommer på besøg senere i dag.

Der vil med al sandsynlighed være to hold på banen, som kun har én målsætning at opfylde; nemlig at hente alle tre point.

Det er blot anden kamp i Sundby Idrætspark i denne sæson og derfor er tilvænningen på det nye underlag også undervejs. Senest sluttede vi af med en kanon afslutning og fik 2-2, fordi det kræves at der spilles fodbold indtil at dommeren fløjter af.

Fællessamlingen som denne, viser også at der er højt fokus på at være samlet i flok og drøfte de ting, som alle skal sigte efter.

Det er ikke nogen hemmelighed at rygstødet fra jer fans i forrige kamp var med til at hente gevinst.

Derfor håber både spillere og træner på en lige så fantastisk opbakning når kampen fløjtes op kl. 18:00 i aften.

Grundet byggerod er der stadig lidt udfordringer med Sundby Idrætspark og derfor vil det foregå som til forrige hjemmekamp.

Derfor opfordrer vi folk til at købe billetten i forsalg på www.boldbillet.dk, netop for at komme udenom billetkøen og på plads enten på tribunen eller sunnyside.

Solen ved at vi er tilbage på plænen i aften og skinner forud for en spændende kamp. Øllene smager altid bedre i Sundby og det samme gør de i aften til lyden af Kim Larsen. 🔊

Mike og sine tropper er klar til at byde jer velkommen til en god omgang fodbold, når de løber på banen.

VI SES I SUNDBY!

#Nobullshit