JAN MICHAELSEN: VI SKABTE MEST

Det er en ærgerlig, men også fortrøstningsfuld cheftræner Jan Michaelsen som evaluerer onsdagens kamp mod Roskilde:

”Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at vi ikke vinder kampen. Jeg synes vi var bedre end Roskilde, og vi gik 100% efter at afgøre kampen til vores fordel. Vi dominerer voldsomt og skaber klart flest muligheder. Desværre lykkedes det ikke at få mål nummer 2,” siger Jan Michaelsen.

”Det ændrer ikke på, at der var ting som vi ikke var gode nok til. Vi laver simple individuelle fejl, som ikke skal ske på dette niveau især i første halvleg. Roskilde venter på at køre omstillinger på vores boldtab, og dem lavede vi for mange af. Heldigvis fik vi rettet den del efter pausen, og det synes jeg er meget positivt,” siger han.

Cheftræneren glæder sig også over, at nogle af de nye folk får spillet sig bedre og bedre ind på holdet. ”Vi har en del nye spillere, som vi arbejder med at få integreret på holdet og vi ser fremskridt både fysisk og taktisk på holdet ift. de første kampe.

Kampen mod Roskilde blev ikke spillet på helt de præmisser, som Jan Michaelsen ønsker sig: ”Vi vil gerne flytte bolden rundt og bruge hele banen for at skabe chancer og være meget i boldbesiddelse. Men lige nu er der den problemstilling, at vores nye kunststofbane – som på alle måder er fremragende, og som vi er meget glade for – endnu ikke har fået færdig-etableret sit vandingsanlæg. Så det glæder jeg mig meget til,” siger Jan Michaelsen.