FREMAD TOG ALLE TRE POINT

Efter de 95 minutter blev der jublet i vildskab på bænken, banen og i hjørnet hos Fremad fansene. I sæsonens sjette kamp blev det til en sejr og vi kan hive alle tre point med hjem til Amager.

Vi kan godt afsløre at det ikke var den kønneste kamp. Det er heller ikke altid nødvendigt. I dag var det vigtigst med tre point og det lykkedes til fulde. Det var til gengæld en fighter indsats gennem 95 minutter og et flot løbepensum af alle spillere.

Første halvleg var i et højt tempo de første 20-25 minutter, hvor begge hold var særdeles aktive foran mål. Det blev dog ikke til nogle mål da begge målmænd var skarpe foran eget mål. Derfor måtte dommeren også fløjte af med 0-0 efter første halvleg.

I anden halvleg blev det en noget taktisk forestilling, da begge hold ville sikre sig de tre point. Efter 47 minutter blev Sammy nedlagt efter en tackling fra sin modstander. Han blev i græsset i nogle minutter før han var oppe igen. Jabar brugte tiden på at forberede sit spark og var naturligvis kølig i situationen. Han sparkede hårdt i højre side af målet og bragte Fremad foran 0-1 efter 50 minutter. Arbejdshandskerne kom på og det var med til at holde NFC fra en scoring. Dermed kunne jublen også bryde løs da dommeren fløjtede kampen af. Det ses tydeligt i live videoerne efter kampens afslutning fra Mike og co!

Opbakningen var som altid, helt og aldeles fantastisk fra Fremad hjørnet på stadion. Efter deres indsats på lægterne, fik de som fortjent tre point at glæde sig over og en god køretur tilbage til øen. TAK FOR SUPPORTEN! 💙

#FREEEEEEEEEEMAD