TO FREMAD SPILLERE SKAL OPTRÆDE I HJEMLANDETS FARVER = UDSÆTTELSE

Det er nu her sent tirsdag aften officielt at Fremad sender to spillere afsted på deres respektive landshold. Det er efter flot spil og dedikerede præstationer på deres klubhold. Dette betyder også en udsættelse af kampen mod HB Køge d.

Vores brølstærke færing, Heini Vatnsdal, har modtaget en udtagelse fra landstræneren, Lars Olsen. Det er med muligheden for at få sin 8. kamp i landsholdstrøjen, hvor han debuterede i 2013. Heini har været væk fra landsholdet i en periode, hvor han denne gang skal hjælpe sine landsmænd i kampene mod Malta og Kosovo i Nations League. Lad os sige det som det ér; Modstanderne slår sig 👀

Den næste mand som skal en tur hjem og kæmpe for sit hjemlige landshold, er vores togolesiske kriger, Franco Atchou. Franco som blev forhåndsudtaget, har været en afventende proces. Papirerne er netop kommet på plads og det betyder at Franco med al sikkerhed, skal tørne ud for sit landshold. Han har været fast inventar i 2018 og været udtaget til de seneste landskampe. Han skal spille kampene mod Benin og Gambia i African Cup of Nations kvalifikationen.

STORT TILLYKKE TIL DEM BEGGE! 👏 🇹🇬️🇫🇴️

Ifølge retningslinjerne i den hjemlige række vil man kunne udsætte en kamp, hvis minimum to spillere er udtaget. Der er endnu ikke fundet en fast dato til den udsatte kamp mod HB Køge. Det vil blive meldt ud så snart noget er på plads med dato og tidspunkt.

#Landsholdsudtagelse