BALCK OG TØNSBERG KOMMER PÅ GRÆS I ESPENLUNDEN KORVARIGT

Som den sidste del af vinduet kom det på plads at Marco Balck og Frederik Tønsberg skal udlejes for resten af året. De skal på en længere tur end blot Amager når der skal trænes og spilles kamp. De to unge drenge på henholdsvis 21 og 19 år skal sammen på græs hos Avarta. Det er med målet om forøget spilletid, hvor der på det nuværende Fremad hold, er stærk konkurrence på pladserne. Dermed er det også med det fokus at udvikle lidt fysik og generel kamptræning.

Efter at have været indlemmet i truppen i den nye overgang, har Jan og sit team vurderet at dette var en rigtig god mulighed for udvikling, da spilletiden nu og her kan være begrænset i 2018. Med to så unge og håbefulde talenter er der naturligvis også kun tale om en aftale til årsskiftet. Bestemt uden nogle klausuler for at Avarta kan overtage dem permanent.

Cheftræner Jan udtaler følgende angående lejeaftalen: ”Der er helt bestemt noget spændende i to unge drenge, som jo spiller på hver sin position. De har en rigtig sund tilgang til tingene, og forsøger hver især at udvikle sine kompetencer. Dermed har vi også vurderet at muligheden for spilletid er rigtig vigtig, navnlig på nuværende tidspunkt i deres alder. De bliver matchet og prøves af på et godt fysisk niveau hver uge. Det giver dem noget erfaring til at modnes i spil og udtryk. Vi holder selvfølgelig skarpt øje med dem og følger deres udvikling på tæt hold.”

Vi ønsker de to en god halvsæson i Avarta, som bestemt modtager to ærgerrige og dedikerede unge drenge til deres trup 💙

#amardrenge