FREMAD SATTE SUPERLIGA NEDRYKKEREN TIL VÆGS

En fuldstændig ekstatisk og jublende trup dansede ud mod midten efter slutfløjt. Jyderne fra Silkeborg, kom på en svær opgave, ja nærmest umulig opgave her i Sundby. Det var en helt igennem fantastisk præstation fra både spillerne og fansene på lægterne.

Der var en super start fra drengene, som tog initiativet fra begyndelsen. Bl.a. Bay var aktiv foran mål et par gange. Det samme var en ustyrlig Sammy. Silkeborg skulle også vise sig at komme på noget af en mission med Nigerianeren. Silkeborg kom bedre med senere i halvlegen og havde også et par gode forsøg. De blev dog blokeret godt af ”clean sheet” chefen, hvor Danne havde en kanon kamp inde på stregen.

Anden halvleg bød på det, som manglede i de første 45 minutter. Her blev Sammy lige pludselig helt umulig at stoppe og det gjaldt både modspillere og linjedommer ;-) Der venter en god video seance af netop den situation.

Efter knap 52 minutter var det endelig tid til eufori i Sundby. Sammy kom fri fra sin modstander fra midterlinjen. Han spænede hele vejen ned mod boksen og sparkede den sikkert ind.

Dermed 1-0 til Fremad.

Fremad var i dominans i store dele af anden halvleg. Det var med til at sikre en sejr.

Senere i anden halvleg blev der sparket en bold ind i feltet. Den ramte en Silkeborg hånd og dommeren pegede på pletten. I samme moment stod Jabardinho klar på sidelinjen til en indskiftning. Lige nøjagtig til at løbe ind i feltet og gøre sig klar.

Som så mange gange før, sparkede han den sikkert i boksen.

Så hed den altså 2-0 til Fremad og drengene var derfra, umulige at pille ned.

Begge hold kom frem til et par gode chancer mod slutningen. Det var ikke nok og derfor kunne alle, på nær Silkeborg spillere og fans, bryde ud i stor jubel. Det kan ses i live videoen efter slutfløjtet.

Det har været en helt outstanding dag i Sundby og sikke en opbakning til spillerne. Både Jan og hele truppen blev på banen i adskillelige minutter for at takke alle på lægterne. Det var helt bestemt på sin plads. Og hej, vi er stadig ubesejret på den nye plæne ;-)

TAK FOR INDSATSEN!

#UBESEJRETPÅHJEMMEBANE

#UBESEJRET PÅ HJEMMEBANE