DER ER ENDNU EN TILFØJELSE I MIDTBANEKÆDEN

På sidste dagen af transfervinduet blev der arbejdet på højtryk for at nigerianske, Emmanuel Okoko, kunne skrive under på en lejeaftale for resten af sæsonen. Det kan nu også bekræftes at de fornødne papirer er på plads, og han kan offentliggøres som en del af Fremad Amagers trup. Herfra venter lidt papirer i henhold til arbejdstilladelse. Han er lejet gennem den nigerianske klub, Royal Sporting Club.

Okoko Jr., som der står skrevet på trøjen, er en ung 18-årig central midtbanespiller. Der er tale om en 6’er, der gerne vil påtage sig rollen som ankermand. Styrken og aggressiviteten er en del af den unge mands gameplan, når den han er på plænen.

Med både tilføjelsen af Valon og den planlagte tilføjelse af Okoko, er der efterhånden en god bredde på den centrale midtbane.

Den unge lejesvend havde følgende at sige:

”Jeg er ekstremt glad for at det kom på plads, især inden deadline på sidste transferdag. Der har været en periode hvor alt skulle på plads, men jeg kan nu koncentrere mig om at spille fodbold.

Det er en helt ny begyndelse for en ung spiller som mig, og jeg har kun intentioner om at give den 100% hver eneste dag. Lige så meget for at bevise at jeg har niveauet til denne række. Jeg så en rigtig god kamp mod Silkeborg og glæder mig til at skulle spille foran fansene. Jeg håber selvfølgelig jeg kan bevise det allerbedste og at aftalen bliver permanent.”

Byd velkommen til en kriger på midtbanen, Okoko Jr. 💙