SYDEUROPÆISKE TENDENSER I SUNDBY

Der var i den grad tryk på kedlerne, sproget og dommerens aktivitet. 2. halvleg fik et stort fokus, hvor Sammy modtog et noget tyndt rødt kort. Man må sige at det blev altafgørende for kampen. Derefter var det FC Fredericia, der kunne sætte to hurtige bolde i nettet og vinde kampen i Sundby.

Vi fik en fantastisk start. Sammy og Engel stormede frem efter 4 minutters spil. Her ventede Sammy ganske tålmodigt med at spille Engel, indtil det helt rigtige tidspunkt. Det kvitterede Engel med en flot scoring. Derefter vågnede Fredericia op fra dåd og gjorde flot væsen af sig. De blev dog i flere omgange stoppet af en fremragende sidste mand på stregen. Danne diskede op med flere rigtig gode redninger i løbet af kampen. Efter 30 minutters spil fik Fredericia et noget tilfældigt mål. Den blev tacklet i mål via Høegh, som kunne skrives på som målscorer. Det var også halvlegens resultat, 1-1.

2.halvleg kom i gang, ganske actionfyldt endda. Efter knap en times spil, kom kampens helt store højdepunkt. Der er stadig nogle forskellige bud på hvad der skete og hvad der blev sagt. Først væltede Sørensen noget let omkuld udenfor feltet, efter at være blevet rørt af Samson. Det gav et gult kort. Kort tid efter, som i et minut senere, overtræder Sammy linjen i muren. Det lignede unægtelig at han blev skubbet frem af en modstander, der synes han skulle stå i muren. Det mente dommeren var nok til et gult kort mere og han måtte tilmed give Mike et gult kort, for at hæve stemmen. Ganske vidst sammen med tre-fire andre spillere. En utrolig oplevelse og sjælden set. Sammy måtte derfor forlade banen noget rystet og med klapsalver på vej ud. Derfra gik det ganske hurtigt. Fredericia nåede at score hele to gange indenfor et par minutter. Med knap 10-15 minutter tilbage var det utrolig intenst. Dommeren mistede overblikket i en episode med Engel, som blev jagtet af flere modspillere, som han prøvede at skille ad. Han lod samtidig spillet kører videre i den anden ende. Det endte med så heftige skænderier på bænken at både Jonas Dal (cheftræner, Fredericia) og Gundersen blev sendt væk fra bænken.

1-3 blev kampens resultat, og mon ikke det havde været anderledes med 11 mod 11. Sådan skulle det ikke være og derfor blev det en rigtig ærgerlig slutning på kampen. Vi må tilbage på sporet allerede på onsdag, hvor der venter en udebanetur til HB Køge. Den kamp spilles 19:30.

Tak for en rigtig god opbakning til drengene! 💙

#NOBULLSHIT