DIVISIONENS TOPHOLD FØRTE AN

Hjemmeholdet viste den stærke form i egen hule. Specielt Martin Koch var særdeles effektiv og har efterhånden en giftig statistik mod Fremad. Han var desværre varm til aftenens kamp.

Vi startede godt ud med flere gode kombinationer. Specielt Jabar og Thor var aktive i venstresiden. Jabar måtte desværre allerede udgå efter et kvarter med en skade. Der skulle gå en halv time før at Koch var spillet varm. Det udnyttede han med et mål på et hovedstød. Danne fik lappen på, men linjedommeren signalerede til dommeren at bolden var inde over stregen. Stillingen var derfor 1-0 ved pause.

Vi måtte starte med en Engel udskiftning, som eftersigende fik et hårdt slag i første halvleg. Anden halvleg startede lidt som første halvleg. Vi kom rigtig godt ud de første 5 minutter med frisk energi og god indstilling. Koch var stadig varm og i målhumør. Han satte sin anden scoring i kassen efter en duel med Heini, som appellerede for et frispark undervejs i duellen. Knap et kvarter senere ville han fuldende sin aften med et hattrick. Her sendte han igen kuglen sikkert i mål. Hjemmeholdet var ikke helt færdig, og derfor kunne Johansson stige til vejrs på et hjørnespark. Han scorede deres fjerde mål. Til sidst forsøgte vi af flere omgange, og kom tæt på både ét og to mål. Effektiviteten rakte ikke til mål og derfor blev der fløjtet af til stillingen 4-0.

Før kampen var der en grund til at de lagde i toppen af rækken. Det var også til at se gennem kampen. Koch var i blændende form og desværre en uheldig timing for Fremads vedkommende. Der var mange medrejsende Fremad fans, som gjorde deres bedste for at bakke drengene op. Tak for en god indsats i hjørnet 👍

Fokus skal allerede rettes mod næste kamp, der finder sted mod Næstved. Den spilles søndag 13:45.

ALTID FREMAD 💙