FOKUS PÅ DEN FYSISKE FORFATNING

Med en kommende søndagskamp og tre hårde kampe indenfor en uge, er det naturligt at være påpasselig med spillernes fysiske forfatning. Vores fysiske træner, Pilegaard, vurderer situationen.

”Det er ikke sjovt at tabe fodboldkampe, hverken for spillerne eller trænerteamet. Der er naturligvis forskellige måder at tackle det på, hvad angår den fysiske forfatning. Når kampene kommer så tæt på hinanden, som de her tre kampe på én uge, skal der tænkes meget over hvordan de restituerer bedst muligt. Der bliver fokuseret på smidighedstræning og restituering i denne periode. Det er et fokus at arbejde med nogle af de høj intense løb, som der ses i perioder af kampene. Det skal medbringe muligheden til at vinde boldene hurtigere tilbage, som giver os fordelen til at styre spillet. Der har været tracker (gps måler) på spillerne de seneste par kampe. Resultatet af disse, viser også at spillerne gerne vil det her og for alt i verden vinde kampe. Med trackeren på, er det med til at vise hvad vi skal fokusere på, og hvad der kan forbedres. Med de skader der kommer i øjeblikket, er vi også hårdt ramt på den front. Efter at have afsluttet lørdagstræningen er der både vilje og engagement til at ville lykkedes.”

Om knap 24 timer går det løs i Næstved. Der venter en modstander, som har vist gode takter på hjemmebanen. Det skal vi spolere for dem i morgen på ProfaGroupPark. Der vil kort før kampstart være en melding på hvilke spillere, der ikke optræder og hvordan deres situation ser ud.

ALTID FREMAD 💙