GUNDERSEN STOPPER I FREMAD

Der er en ændring i forhold til det sportslige setup. Henrik Gundersen har bedt om at blive fritstillet hos Fremad Amager. Efter knap et år i klubben har han valgt at søge nye veje. Det skyldes at assistenttræneren har et mål om at blive cheftræner igen. Det er endnu uvist om det er i Danmark eller udenlands.

Gundersen kom hertil fra et cheftrænerjob hos BK Frem. Den rolle skal indfries igen, og det bliver hos en anden klub.

Efter en periode som tro væbner under både John Faxe Jensen og Jan Michaelsen, har han nu valgt at søge nye udfordringer. Han har sagt farvel til spillerne, trænerne og administrationen, hvor onsdag var sidste arbejdsdag.

Gundersen udtaler følgende med sin opsigelse:

”Jeg har mærket rigtig meget efter, i forhold til dette skridt. Der er ingen tvivl om at det har krævet mere, end et par dages spekulationer. Jeg har været rigtig glad for at være en del af Fremad Amager, både under Faxe og Michaelsen. Jeg har tidligere haft et job som cheftræner hos BK Frem. Før jeg tog jobbet som assistenttræner, kunne jeg ikke vide hvordan fremtiden ville se ud, udover at jeg var optimistisk og ambitiøs i rollen som assistent. Jeg kan nu mærke at tiden er inde til at søge vejen som cheftræner igen.

Jeg vil gerne takke alle spillere, trænerstaben, fansene og folkene omkring Fremad Amager, for en dejlig tid med spændende og dramatiske højdepunkter.”

Jan Michaelsen havde følgende at sige om Gundersens farvel:

”Jeg synes selvfølgelig at det er rigtig ærgerligt at miste en mand som Gundersen i vores team. Han var vigtig allerede fra dag 1, for mit vedkommende. Han havde et kendskab til klubben, de resterende spillere og omgivelserne. Vi har haft et godt samarbejde i perioden og jeg havde håbet at samarbejdet kunne fortsætte. Jeg forstår Gundersen i forhold til at søge vejen mod cheftrænerjobbet igen. Jeg ønsker ham alt god vind med de fremtidige udfordringer.”

Der vil komme en udmelding på hvem der skal erstatte Gundersen, i det ledige sæde. Indtil videre vil sædet blive udfyldt af både Jesper Christiansen (mm. Træner) og Christian Pilegaard (Fys. Træner).

Tak for indsatsen hos Fremad Amager, og vi ønsker god vind med nye græsgange 💙