UTROLIG DRAMATISK AFSLUTNING

Der var action i dagens kamp mellem Fremad og Hvidovre. Fire mål og et rødt kort, hvor tre af målene faldt i 2. halvleg. Der var vilje, fight og flotte mål. Det føles naturligvis altid bedst, når det giver tre point. Det var desværre ikke tilfældet efter dommerens sidste slutfløjt.

Det var en meget lidt actionfyldt 1. halvleg og den første halvdel af halvlegen, bød kun på to chancer i alt. Det sidste kvarter bød dog på lidt flere kombinationer, og et par chancer. Desværre kom den bedste chance til Hvidovre, som fik en friløber, der kom fra en fejlaflevering. Bjerregaard prikkede den forbi Dannevang. Det var desværre også stillingen efter første halvleg.

2. Halvleg startede ud med to hold, som gerne ville styre spillet og komme frem til afslutning. Der skulle gå et kvarters tid, før der for alvor kom gang i den halvleg. Derfra gik det gengæld rigtig hurtigt. Vi skulle frem til 69. minut før at Fremad stemplede ind i kampen, hvad angår scoringer. Det var ingen ringere end guldfuglen Engel, som svingede venstrebenet. Den røg igennem en hel del spillere, og så var vi på tavlen. Armene var knap røget ned, før at der igen skulle jubles. Der blev sendt en god bold i feltet. Her kom Thor Lange spurtende, og hamrede bolden i mål. Det var i øvrigt Thors første mål i trøjen, og hvilket ét af slagsen. Der skulle desværre ikke gå mere end otte minutter, før at Hvidovre bragte sig tilbage i kampen. Det var Agger, som steg til vejrs og scorede til 2-2. Et par minutter senere opstod der en situation, hvor en hel del spillere var i tumult. Mike fik et skulderskub af Aabech, hvor han røg helt ud på atletikbanen. Det gav ikke et frispark og et par sekunder senere, modtog Aabech bolden og der var Mike inde med en tackling. Det samlede begge hold i én stor klynge, hvor to spillere røg i græsset. Det hele endte med et rødt kort til Mike, og derfra var det med at forsvare kampen hjem. Det endte med stillingen 2-2, hvor Danne viste klassen inde på stregen og holdet forsvarede sig godt i den sidste del af kampen.

Tak for en kanon opbakning, som hjalp spillerne tilbage i kampens hede. Desværre fik Hvidovre prikket det sidste mål i kassen. Nu venter der en landsholdspause, hvor Fremad først spiller om to uger. Der venter en kamp mod FC Helsingør i Sundby Idrætspark.

ALTID FREMAD 💙