FREMAD VAR STÆRKE I DAGENS KAMP

Efter flere kampe uden sejr, blev der vendt rundt på tingene i dagens kamp mod FC Helsingør. Modstanderen kom ikke på tavlen, og det skyldes delvist en pragtpræstation fra Danne, samt et robust forsvar.

Fremad var til gengæld effektive, og derfor blev det til tre vigtige point.

1. halvleg startede ud som lyn og torden. Begge hold var ivrige efter at få en god start. Efter 6 minutter fik vi et hjørnespark. Pierre sparkede en god bold i feltet og bagerst stod guldfuglen, Lukas Engel.

Han var ikke bleg for at sparke bolden ind over stregen, og gjorde det til 1-0. En kanon start for Fremad.

Begge hold var aktive i første halvleg og det brændte på i begge ender. Det blev ikke til flere scoringer, og dommeren fløjtede til pause med stillingen 1-0.

Anden halvleg startede også friskt ud. Her var det Helsingør som pressede hårdt på, og var noget længere fremme på banen. De forsøgte sig, men kom ikke helt tæt på en scoring.

I stedet for, startede Fremad en kontra og til sidst landede bolden hos Sammy. Utrolig koldt og elegant, lobbede han bolden over Anker og gjorde det til 2-0. Et nydeligt mål.

Derfra var der fight for alle pengene. Helsingør forsøgte at komme ind i kampen, og skiftede to angribere ind. Det rakte ikke til en scoring, og endnu sværere blev det, efter at Patrick Olsen fik et rødt kort i 86. minut.

Dermed kunne Fremad tage tempoet ud af kampen, og lukke den med et clean sheet og tre fantastiske point.

De 1005 tilskuere, fik sig en god fodboldsøndag. Den Danske Mafia sendte feststemte fans ind i Sundby idrætspark, og vi takker for en fornem opbakning. Allerede om tre dage venter der endnu en kamp.

Den tidligere udsatte kamp mod Lyngby BK, spilles 18:00 på udebane.

FORZA FREMAD 💙