CHEFTRÆNERENS ORD FØR FREDERICIA

Efter to kampe på tre dage, og en kamp i sigte mod FC Fredericia, kræver det friske spillere og fokus på restitution. De første to kampe har givet fire point, af seks mulige. Det var mod to superliga nedrykkere, i form af FC Helsingør og Lyngby BK.

Selve pointantallet er cheftræneren tilfreds med. Der er dog nogle ting i selve spillet, hvor han ønsker forbedringer.

”Selve pointhøsten mod de to modstandere er jeg tilfreds med. Jeg synes vi spiller en godkendt kamp imod Helsingør. Vi starter stærkt og scorer tidligt. Vi holder Helsingør nede på få chancer, men nyder også godt af Dannes kvaliteter i disse situationer. Vi har muligheder for mere end 2 mål, men mangler at udnytte de mange omstillinger vi får da Helsingør satser.”

Han fortsætter ydermere omkring Lyngby kampen:

”Lyngby var en noget anden kamp. Jeg synes vi havde store problemer med vores pasningsspil og beslutninger i boldbesiddelse. Vi mistede bolden for hurtigt, og det gjorde at vi måtte forsvare meget dybt og i for lange perioder uden bold. Det ønsker jeg ikke. Når dét er sagt, så tager jeg hatten af for holdets gejst og vilje, til at forsvare et fint resultat hjem til Amager. Klimaks er selvfølgelig Dannes redning på straffesparket.

I morgen venter der en udebanekamp mod et rigtig formstærkt FC Fredericia hold.

Det er til gengæld et sted, hvor Fremad har en sublim statistik. Vi har nemlig vundet to af de seneste tre kampe i Fredericia, samt spillet en enkelt 2-2 kamp.

Der er én ting mindre at forholde sig til, i morgendagens kamp. Det er første gang i seks kampe, at Fremad er uden karantæneramte spillere:

”Til kampen mod Fredericia, vender både Mike og Thor Lange tilbage i truppen, som begge havde karantæne mod Lyngby. Det er vigtigt at vi får mere kvalitet med bolden, selvom vi spiller en kamp på udebane mod et formstærkt Fredericia hold.

Jeg vil se spillerne turde vise sig frem og bibeholde den fysiske indsats, både med og uden bold. Drengene ved godt at vi skal byde ind med mere i den offensive del, end imod Lyngby.”, slutter Jan Michaelsen af.

Kampen mod FC Fredericia har kick-off 13:45. Skulle du være forhindret i at deltage på turen med nogle af tilhængerne, kan du som altid følge kampen live, via Fremads Twitter profil @FremadAelite 💬