FREMAD SEJRER I FREDERICIA

Billedet taler fuldstændig for sig selv. Jublen var stor i omklædningsrummet efter dagens vigtige sejr.

Statistikken talte også for en god Fremad dag, inden dagens kamp mod FC Fredericia. Fremad havde vundet to ud af de seneste tre udebanekampe mod FCF, hvor én af kampene var endt med et 2-2 resultat. Med en god pointhøst i de seneste to kampe, var både Jan og spillerne klar til at give den en skalle.

Det var også til at se allerede fra kampens start. Fremad startede ud med at presse højt og forsøge at overrumple modstanderens bagkæde. Først med et frispark fra Pierre og kort efter, med et hårdt indlæg fra Gabel. Tempoet dalede lidt i et kvarters tid. Det var dog kun indtil at Engel fandt et frirum i bagkæden. Han driblede ind i banen og sendte bolden afsted med venstreskøjten. Keeper kunne ikke holde bolden og den strøg igennem handskerne. En super start for Fremad efter 27 minutters spil.

Fredericia reagerede hurtigt og stillede sig højt på banen. Knap tre minutter senere, har hjemmeholdet et hjørnespark. Den cleares kun lige uden for det lille felt. Bay forsøgte at sparke bolden væk i luften. Han ramte desværre en modspiller i hovedet, som headede til bolden. Straffespark til FC Fredericia.

Danne har uhyggelig mange forcer i sit spil. Han er tilmed blevet lidt af en specialist til at redde straffespark. Han kunne for anden gang, i to kampe, redde straffesparket fra Fredericia spilleren.

Efter 40 minutters spil, kunne Danne redde en afslutning fra en FCF spiller. Desværre kunne C. Sørensen følge op på chancen og score til 1-1.

Det var også resultatet, efter at dommeren fløjtede til pause.

Anden halvleg startede ud med få chancer og to hold, som forsøgte at styre spillet på en våd og blød bane.

Men så tog det fart.

Sammy modtog en god bold i højre siden og drev bolden frem. Han så Engel kom sprintende bag en modspiller i feltet. Her servede han en rigtig god bold til Engel. Den unge Amar’ knægt, kom glidende ind i feltet og sparkede bolden i nettet. Et flot samarbejde mellem de to angribere.

Fredericia skiftede yderligere en angriber på banen. Signalet var klart fra hjemmeholdet; De skulle tilbage i kampen.

Herfra smed hjemmeholdet en hel del bolde i feltet. Med satsningen fra FCF, kunne Fremad komme til et par gode kontraangreb. Begge hold producerede flere chancer den sidste halve time.

Efter 95 minutters spil, kunne dommeren fløjte kampen af og jublen kunne bryde løs.

Syv point på syv dage 💪

Videoen efter kampen, kunne vise glade Fremad fans, som havde trodset efterårsvejret. De fik sig en god oplevelse på Monjasa Park og tager både tre point, samt et par hæse stemmer med retur til øen. TAK FOR OPBAKNINGEN!

SUPER FREMAD A 🔵⚪