FREMAD AMAGER – NÆSTVED BK

Om et par timer går det løs i Sundby Idrætspark. Der venter et opgør mod Næstved BK, som kommer en tur til øen. Den nye cheftræner, Vali, har haft et par træningspas med spillerne.

Som det kan ses på billedet, har der været meget fokus på at få talt taktik og spilsystem igennem.

Dagens modstander kommer fra en pokaltriumf mod AGF og en flot formkurve. De skal op imod et Fremad hold i Sundby, som har spillet fem kampe uden nederlag. Seneste hjemmekamp endte med en 2-0 sejr mod FC Helsingør, hvor Fremads seneste kamp endte med en god 1-2 sejr i Fredericia.

Der er kick-off 13:45. Vi åbner portene 12:45 og glæder os til at byde jer velkommen i Sundby. Du kan allerede købe din billet i forsalg på www.boldbillet.dk. Ellers vil billetboden være placeret bag tribunen, hvor du kan købe din billet til kampen.

Kom i Sundby på en solrig efterårsdag og byd velkommen til den nye mand i spidsen. Vali og spillerne møder ind om et øjeblik, for at forberede sig til en spændende kamp. Det er Fremad tid!

FORZA FREMAD!