FREMAD BRAGER VIDERE

Sådan så det ud da Stanic scorede sit første mål i Fremad trøjen. Det er en jubel, som ikke er til at tage fejl af. Vi har nu udbygget den forrygende stime med seks kampe uden nederlag. I dag gik det udover Næstved BK, som var på besøg i Sundby idrætspark. Derudover blev det til en sejr i debutkampen for cheftræner Vali.

Kampen startede med nogle herretacklinger og to hold, som var aggressive fra start. Det var Sammy, som var tættest på at score kampens første mål. Han fik en duel med Therkildsen og satte ham af på farten. Han sparkede hårdt til bolden og ramte stolpen.

Herfra var der ikke mange store chancer i første halvleg, hvor dommeren fløjtede til pause uden tillægstid.

Starten på anden halvleg mindede på mange måder om starten på selve kampen. Efter blot et par minutter røg flere spillere i tumult. Det kom sig af en duel, mellem Franco og Kongstedt.

Vi skulle lidt mere end et kvarter hen i kampen, før at kampens første scoring faldt. Lange kom fra sin sædvanlige venstreside og sendte en bold ind i feltet. Her var det højre backen, Ivan Stanic, som tog bolden til sig. Stille og roligt placerede han bolden bag Næstveds keeper. Dermed kunne kroaten scorer sit første mål i Fremad trøjen.

Den resterende del af kampen bød på flere chancer til begge hold. Det rakte ikke til flere scoringer og jublen kunne, igen, bryde løs i Sundby Idrætspark.

TAK for en kanon opbakning til spillerne på grønsværen, det var et godt rygstød gennem hele kampen. Fremad rykker tættere på den øverste halvdel af rækken, og er nu det mest formstærke hold i de seneste fem kampe.

Næste søndag venter der en udebanekamp mod Thisted FC.

SUPER FREMAD A!