FREMAD ER IKKE TIL AT STOPPE

Før dagens kamp var Fremad det mest formstærke hold i rækken. Det er de fortsat efter dagens sejr over Thisted FC på udebane. Vi er nu ubesejret i de seneste SYV kampe, og der var igen stor jubel efter dommerens slutfløjt. I dag blev det til tredje sejr på stribe og den lange tur hjem mod Amager bliver noget mere overskuelig.

Første halvleg var ren Fremad dominans, hvor vi havde 7-8 chancer for at bringe os foran. Både Engel og Sammy havde flere gode chancer foran Thisted keeperen, Rosenørn. Samme mand var også 1.halvlegs bedste mand og holdte hjemmeholdet inde i kampen. Thisted havde kun én enkelt chance indenfor rammen, hvor Danne viste sin sikkerhed og tog bolden til sig.

Det blev imidlertid ikke til scoringer og derfor fløjtede dommeren til pause med stillingen 0-0.

Thisted træneren havde givetvis sagt noget til sine spillere i pausen, hvor hjemmeholdet kom noget bedre med i kampen. Engel var første mand til at afprøve hjemmeholdets keeper i starten af 2. halvleg. Derefter overtog Thisted lidt af spillet og skabte nogle chancer. De fik prikket bolden i nettet af to omgange. Begge mål blev dog annulleret og derfor var stillingen stadig intakt.

I hvert fald indtil 11 minutter før tid. Her modtog Bay en bold udenfor feltet.

Han havde allerede besluttet sig for at sparke til bolden første gang. Han sparkede bolden resolut i kassen, uden chance for Rosenørn. Et fantastisk hug fra den kreative spilfordeler.

Thisted forsøgte at smide flere bolde i boksen mod slutningen. Det hjalp dog ikke det helt store. Efter 93. minutter fløjtede dommeren af og endnu en gang kunne Fremad holdet løfte hænderne i vejret!

Der var en herlig flok Fremad fans, som viste deres støtte til drengene. Det er fantastisk at tage turen helt til Thisted og samtidig tage retur til Øen med tre point.

Seneste melding fra omklædningsrummet:

Na na na na na naaaa 🎶