VI TAGER ET POINT MED HJEM TIL ØEN

Da dommeren fløjtede kampen af efter 94. minut, var det med nul mål til følge. Det var til gengæld en spændende 0-0 kamp på JYSK Park. Begge hold havde flere gode muligheder for at komme på tavlen. Det blev dog overliggeren og blokeringer, som holdte SIF og Fremad fra at score.

Det blev til endnu en debutant fra egne rækker. Tunc kommer fra moderklubbens rækker, og fik i dag sin debut på førsteholdet. Et stort tillykke til vores nr.26, som fik et kvarter på banen.

Hjemmeholdet bragede ud af starthullerne det første kvarter. De havde tre-fire afslutninger, som var inde for rammen. Danne var som altid sikker på stregen og fik dem afværget. Herefter kom vi med ind i kampen, og overtog mere af spillet. Forsvaret tog styring og fik fordelt boldene nede bagfra. Det gav lidt mere plads til at komme til nogle chancer.

Fremads største chance i 1. halvleg, kom til Sammy. Efter en rigtig god tur ude fra venstresiden, driblede Sammy ind i banen. Han snød sin direkte modstander med en skudfinte, rullede den over til højre fod og sparkede på overliggeren. En god tur fra Sammy og tæt på en Fremad scoring.

Efter 41 minutter var Silkeborg tæt på at bringe sig foran. Crone kom igennem i højre siden og afleverede bolden til en medspiller. Han sparkede første gang, og Danne fik vippet den forbi mål med en god redning.

I 2. halvleg var Silkeborg rigtig tæt på en scoring efter blot et minut. Mattsson fik et frispark udenfor feltet og sparkede i sidenettet. Herfra var der flere optræk til mål, hvor præcisionen dog manglede ved afslutningerne. Engel opsnappede mange bolde fra sin position, og i 70. minut snød han en SIF spiller. Han kom bagfra en SIF spiller og fik prikket bolden til Sammy, som driblede ind i feltet. Han svingede venstrebenet. Skuddet ramte en SIF spiller og strøg lige forbi stolpen.

Med et par minutter tilbage, fandt Engel en god position udenfor feltet. Han kiggede op og sparkede på kassen. SIF keeperen måtte bruge to forsøg på at holde bolden.

SIF topscoreren, Ronnie Schwartz, blev holdt nede af et bomstærkt Fremad forsvar. Samme mand så noget frustreret ud efter en mistimet aflevering, hvor han derefter lavede et hårdt frispark på Pierre. Der var lidt tumult, som endte med et klart gult kort til SIF angriberen.

Sent i kampen var Silkeborg tæt på at score et mål. I 93. minut blev der afsluttet i feltet og afslutningen strøg lige forbi stolpen.

Dommeren fløjtede af efter 94 minutter.

Fremad er nu oppe på OTTE kampe som ubesejret, hvilket er ganske enkelt imponerende. Vi tager et rigtig flot point med retur til Øen, fra en svær udebane.

30-35 Fremad tilhængere var på plads og var de eneste, som kunne høres i Silkeborg. Tak for endnu en superflot opbakning til drengene.

Nu venter den SIDSTE kamp i 2018, inden efterårssæsonen lukker ned. Kampen spilles i Sundby Idrætspark næste søndag. Vi ses i Sundby!

FORZA FREMAD

#WeMayNeverLoseAgain