ÅRETS SIDSTE KAMP

Det er snart tid til at lukke og slukke efterårssæsonen, når vi tager imod HB Køge senere i dag. Om knap tre timer løber drengene på banen til årets sidste kamp i NordicBet Liga. Efter 108 år kan lyset endelig tændes over Sundby. Det er derfor tid til at samles til en fest uden lige. Portene åbnes som sædvanlig en time før kampstart, 12:45. Her vil de voksne kunne få et glas gløgg, hvor børnene får udleveret en juicebrik.

Vi har fået åbnet rammerne på vores fantastiske hjemmebane, hvor der vil være udskænkning af mad under storskærmen, ganske som tidligere.

Der er lagt op til fest i Sundby, og det bliver kun en fest med jer på lægterne. Vi glæder os til at åbne portene, og få jer på plads. Billetvognen triller tilbage på sin vante plads, lige foran hovedindgangen fra Englandsvej. Husk at du kan bestille din billet, www.boldbillet.dk, for at undgå køen.

Der er mulighed for lidt søndagslæsning inden turen går til Sundby. Tidligere på ugen var der en artikel i Amager Bladet. Den kan læses via følgende link:

https://minby.dk/2018/11/23/92976/ja-fremad-a-vil-i-superligaen/?fbclid=IwAR2Ft0AkqIK_tjrVC7Y6yCEuaiwQm4Oqrn5Sp5yD5OdKjMD7peJjZPMdXY0

VI SES I SUNDBY! 💙