SPORTSDIREKTØREN: VI VIL FORSTÆRKE OS

Timur Daguev har haft en forrygende start som Sportsdirektør i Fremad Amager; siden han blev udnævnt, har holdet spillet 7 kampe uden nederlag.

Efter at have afsluttet sæsonen søndag med en smuk sejr over HB Køge, kunne Timur sende truppen på en velfortjent ferie.

”Det har været en helt fantastisk start for mig her i Fremad Amager, men de gode resultater i de seneste kampe vil jeg nu ikke ligefrem tage æren for. Det er i første række spillerne og træneren, som skal krediteres for det,” siger Timur.

”Min rolle er først og fremmest at arbejde på hele tiden at optimere truppen. Jeg skal skaffe de rigtige spillere og trænere til klubben, og – når tiden er moden til det – bringe dem videre til endnu større klubber og derigennem forbedre økonomien i Fremad Amager. Og hvis de fortsætter med at spille, som de har gjort på det seneste, kan det gå hurtigere end vi havde forventet,” smiler Timur Daguev.

Umiddelbart har han ikke planer om at sælge spillere i det kommende transfervindue:

”Jeg er sikker på at vi kommer til at få henvendelser, men vi har mest fokus på at holde truppen samlet og forstærke os. Selvfølgelig kan der komme bud som er så attraktive at vi vælger at sælge, men det er ikke vores udgangspunkt. Vi har ikke lagt skjul på at vi vil bringe dette her hold op i superligaen, og det er det, vi først og fremmest koncentrerer os om,” siger han.

Kommer der så forstærkninger i løbet af vinteren?

”Vi arbejder på et par spændende spillere. Jeg kan ikke garantere at det falder på plads, men jeg håber at kunne offentliggøre i hvert fald én eller to spillere yderligere inden længe,” siger Timur Daguev.

Fremad Amagers russiske sportsdirektør bor i en lejlighed tæt på Royal Arena på Amager, men tager lige som spillerne en kort ferie, hvor han skal hjem og besøge familien i Rusland.

”Men jeg glæder mig allerede til at komme tilbage og tage fat igen. Jeg elsker at være i Fremad Amager, og jeg er meget taknemmelig for den tillid som alle spillerne har vist mig. Vi har en rigtig stærk trup, og jeg tror at vi bliver endnu bedre i anden halvdel af sæsonen,” siger han.