VALI: VI SKAL GØRE DET SAMMEN

Netop ankommet til Sverige på juleferie, blev træner Azrudin Valentic udsat for et interview af en svensk journalist, som absolut ikke fik det resultat som ”Vali” havde ventet:

”Der er flere ting i det interview, som er drejet helt ud af sin sammenhæng. Jeg udtalte mig generelt om hvordan jeg gerne vil have mine hold til at spille fodbold, og fortalte at jeg følte at jeg var blevet taget rigtigt godt imod i Fremad Amager. Jeg synes jeg har fået en god start i klubben og synes at vi allerede nu er lykkedes med nogle af de ting, jeg gerne vil indføre. I artiklen blev det fremlagt som om jeg havde ændret hele kulturen i klubben og at jeg havde en holdning til hvordan Fremad Amager har spillet de sidste 108 år. Det har jeg selvfølgelig ikke,” siger en ærgerlig Azrudin Valentic.

”Vali” blev også citeret for at sige at tilskuertallet var steget voldsomt efter hans ankomst. Men det, han forsøgte at forklare den svenske journalist var, at der i dag er omkring 1.000 tilskuere, og at han tror en mere direkte, offensiv spillestil vil trække flere til.

Interviewet fra det svenske medie Fotbollskanalen blev også citeret på bold.dk.

”Jeg er ked af at nogen kan have fået en forkert opfattelse af mig på denne baggrund. Jeg mener naturligvis ikke, at jeg har ændret Fremad Amager på fire uger. Men jeg tror og håber at vi har en utrolig spændende tid foran os, hvor vi i fællesskab skal bringe dette her til helt nye højder,” siger han.