JABAR SHARZA STOPPER I FREMAD AMAGER

Den driblestærke kantspiller Jabar Sharza stopper i Fremad Amager for at fortsætte karrieren andetsteds.

24-årige Jabar Sharza kom til Fremad Amager fra AB i sommeren 2017 og har været et stærkt offensivt kort. Han har leveret både mål og lækre detaljer i Fremad Amagers bestræbelser på at etablere sig i 1. Division.

I sin tid i Fremad Amager har Jabar Sharza også slået sit navn fast som en af profilerne på det afghanske landshold.

Jabar har indimellem været uheldig med skader på uheldige tidspunkter, og har derfor heller ikke helt fået den spilletid som vi alle havde håbet. Jabar har bedt om at få sin kontrakt ophævet for at søge nye eventyr andre steder, og det har vi i Fremad Amager ikke villet stå i vejen for.

Der skal lyde en stor tak til Jabar for mange stærke indsatser i Danmarks smukkeste trøje, og et kæmpe held og lykke i fremtiden.