KAPTAJN MORTENSEN FORLADER FREMAD AMAGER

En af de allermest markante spillere i Fremad Amager gennem de seneste fire års opbygning forlader nu klubben for at søge nye udfordringer.

30-årige Mike Mortensen kom til Fremad Amager fra Næstved i 2014 for at få styrket forsvaret. Med sin energiske udstråling og sine naturlige lyst til at tage ansvar blev Mike hurtigt et omdrejningspunkt i forsvaret og på holdet, og han var den naturlige afløser for Mo som anfører.

Mike Mortensen har om nogen været en del af den fremgang, som Fremad Amager har oplevet de seneste år. I medgang og modgang har vi altid kunnet regne med, at Mike har ydet sit absolut bedste, og vi skylder ham en meget stor tak for indsatsen.

Mike Mortensen: ”Jeg har haft en fantastisk tid i Fremad Amager, og haft store oplevelser med klubben. Men hvis jeg skulle prøve noget nyt, syntes jeg at tiden var kommet for mig. Jeg forlader Fremad Amager, men klubben vil altid have en stor plads i mit hjerte, og jeg ønsker kun det bedste for alle i og omkring klubben.”