KONTRAKT TIL BILAL

Endnu en Amager-dreng, og endnu en spiller fra klubbens U 19-hold bliver tilføjet som fast førsteholdsspiller. 19-årige Bilal har gennemgået en flot periode som bobler til førsteholdet. Han fik allerede sine første træningspas i efteråret 2017, og siden da har han kæmpet sig frem til fast førsteholdstræning. Det har nu udløst Bilals første professionelle kontrakt og selvfølgelig med hjerteklubben Fremad Amager.

Tingene tog for alvor fart for Bilal, da han fik sin debut mod FC Helsingør tilbage i oktober måned. Siden da har han været en fast del af truppen.

Talentchef Michael Nyegaard udtaler:

”Bilal er en intelligent, ung midtbanespiller. Han har imponeret flere mennesker omkring klubben siden sine første træningspas i 2017. Man kommer langt med hårdt arbejde, og det blev tilbagebetalt da Bilal fik sin debut mod FC Helsingør i efteråret. Vi tror på at Bilal kan komme langt med sin indstilling, og vi er blevet enige om en to-årig kontrakt,” siger Michael Nyegaard.