RUSSISK BOMBER TIL FREMAD AMAGER

20-årige Anton Googe er ny mand i Fremad trøjen. Han har senest tørnet ud for Rusisske Amkar Perms U-21 hold, hvor han i 60 kampe har leveret 21 scoringer og 9 assists. Anton Googe har flere gange også været en del af førsteholdstruppen hos Amkar Perm, dog uden at komme ind fra bænken.

Anton Googe er en frontangriber med stærk fysik, som først og fremmest har fokus på at få afsluttet, både i feltet og udefra.

Anton Googe var også på besøg i Fremad Amager i sommeren 2018 som prøvespiller. På det tidspunkt var han ikke i skarp nok form til at klare sig i den danske 1. Division. Det er der blevet lavet om på det sidste halve år, og Anton Googe har denne gang været så overbevisende, at han har fået en kontrakt tre år.

Cheftræner Vali udtaler om sin nye mand på toppen:

”Med tilgangen af Anton får vi et ekstra våben i angrebskæden. Jeg har fulgt ham tæt i hans aktioner under træning, hvor jeg har set en sulten spiller. Han er klar til at gribe chancen og er ikke bange for at få afsluttet. Jeg har tidligere sagt, at vi skal score nogle flere mål, og det er her at Anton skal bidrage. Han finder nogle gode rum på den sidste tredjedel af banen og er en snedig angriber.”

Anton Googe fik en halv times spilletid i lørdagens kamp mod BK Frem, og han er et emne til startopstillingen når HB Køge gæster Sundby Idrætspark lørdag kl. 13.00.