FRA BARCELONA TIL AMAGER

Vi kan offentliggøre at Fremad har tilknyttet den franske kreatør, Théo Chendri, som har underskrevet en 2,5-årig kontrakt. Den kreative offensive midtbanespiller er hentet i den franske klub FC Nantes.

Théo blev hentet til Nantes’ udviklingshold – Nantes B – som 19-årig, efter fire år på ’La Masia’ hos FC Barcelona. Han har spillet flere ungdoms-landskampe for Frankrig.

Theo Chendri har spillet en række kampe for FC Barcelonas U-17, U-18 og U-19 hold, deriblandt flere kampe i UEFA Youth League.

Tilbage i 2016 var Théo med til at sende FC Midtjylland ud af UEFA Youth League, da han scorede et smukt langskudsmål i Barcelonas 3-1 sejr.

Vores Sportsdirektør, Timur Daguev, har selv set Théo på tæt hold, efter et besøg i den franske klub hvor han bl.a. var vidne til en scoring og to assist fra Théo i en kamp for Nantes-talenterne.

Timur er utrolig glad og lettet for at aftalen kom i hus i tide:

”Det er en fantastisk følelse at kunne få aftalen i hus, efter flere uger med hårdt arbejde, og en deadline der bare kom nærmere og nærmere. Vi har haft Théo Chendri i kikkerten i noget tid, og jeg fik bekræftet vores interesse ved mit seneste besøg i Frankrig. Han er en god forstærkning til holdet, og med en fodboldopdragelse på allerøverste hylde, bliver det spændende at få ham tilknyttet holdet. Han har en god spilforståelse, et højt teknisk niveau og et sublimt overblik.”