OPSTARTENS SIDSTE TRÆNINGSKAMP ENDER UDEN EN VINDER

Fremad spillede i dag sin sidste træningskamp, inden at forårssæsonen starter.

I dag var Hillerød Fodbold på besøg i Sundby Idrætspark.

Kampen blev først afgjort helt til sidst, hvor der blev scoret et perlemål. Der kan argumenteres for et manglende straffespark, hvor Engel blev nedlagt i første halvleg. Dommeren mente dog ikke, at det var nok til at fløjte i den situation.

Første halvleg bød på to scoringer. Det var Fremad, som bragte sig foran først. Den nytilkomne angriber, Anton Googe, fik scoret sit første mål i Fremad trøjen. Heini snittede bolden videre og Anton kunne prikke den ind til 1-0. Blot et minut senere kom udeholdet hurtigt tilbage. De fik en kontra, og scorede til 1-1.

Det var også stillingen ved dommerens fløjt til pause.

Anden halvleg bød også på to scoringer. Fremad fik scoret et flot mål med et par hurtige fødder inden afslutningen. Efter flot opspil sendte Gabel en flad bold i feltet. Her kom Engel flyvende, og bankede bolden i nettet, 2-1.

I overtiden landede en bold hos en Hillerød spiller, som havde placeret sig på kanten af feltet. Ham hamrede til bolden, som fløj direkte mod fjerneste stolpe og ind i målet. Helt uden chance for Danne.

Blot 20 sekunder efter Fremad havde givet bolden op, fløjtede dommeren kampen af.

Dermed endte dagens kamp med stillingen 2-2.

Det perfekte udgangspunkt havde været en sejr, men Fremad måtte tage til takke med en uafgjort efter et perlemål.

Sammy, Bay og Stanic var ude med sygdom.

Det var dermed også afslutningen på træningskampene.

Nu er det tid til at vende blikket mod forårspremieren. Her venter Nykøbing FC, og der er lagt op til et brag af en kamp.

Mere info følger om netop denne kamp.

Tak til dem som var på plads i Sundby Idrætspark 👏