❗️TO DAGE TIL SÆSONSTART❗️

Vi rykker tættere på forårspremieren og en festlig søndag. Her kommer seneste nyhed =KAFFEN ER TILBAGE! ☕️ Efter benhårdt og effektivt arbejde fra vores kaffesponsor, Øens Kaffe, kan den nu serveres igen. Kaffen vil kunne købes når man er kommet ind ved indgangen fra Englandsvej, hvor boden er placeret ved siden af tribunen. Naturligvis i forlængelse af øl-baren, hvor Carlsberg har sørget for en stor levering af kolde varer. De andre ølbarer har deres normale placering i de to sving ved højen🍺

Med den officielle indvielse af Sundby Idrætspark, er der heller ingen aflukkede områder. Derfor vil der være servering af 200 gratis svinere eller underdogs under storskærmen, hvor der ligeledes er popcorn til de 500 første.Herefter er det op med pengepungen eller frem med Mobilepay.

Kampsponsor til søndagens kamp er Malerfirmaet Schmeer A/S, som vil kåre kampens spiller og uddele en sponsorgave.Vi ved at stadionspeakeren Jan Kruse har varmet stemmen op i dagevis, og er klar til brage truppen ud i højtaleren.Der vil til denne kamp også blive lanceret et helt nyt kampprogram, efter et fantastisk stykke arbejde fra vores sponsor Dystan & Rosenberg, i tæt samarbejde med grafiker virksomheden, Øjeblik. Her vil de nye spillerbilleder være en del af programmet 📸

Så mangler vi kun jer fantastiske Fremad fans og tilskuere til denne kamp, hvor B1908 og Fremad Amager vil byde jer velkommen til den officielle indvielse.Det er snart, det er spændende og det er STORT.

Billetterne kan købes på www.boldbillet.dk, eller foran hovedindgangen fra Englandsvej.

VI SES I SUNDBY 💙