ÅRETS FØRSTE KAMP ENDTE IKKE SOM ØNSKET

Der var en sløj fornemmelse efter dommerens slutfløjt. Årets første kamp endte ikke som ønsket, og desværre uden point til Fremad. Det var en kamp med en masse action, både i første og anden halvleg.

Dagens kampsponsor, Malerfirma Schmeer (på billedet), kårede Pierre Larsen som kampens spiller.

NFC var de første til at teste målet og havde to fornuftige chancer indenfor det første kvarter. Herefter var det Sammy, som stak afsted mod NFC feltet. Det blev desværre ikke til det helt store, da Sammy ikke kunne nå at få afsluttet.

Efter 35 minutters spil kom kampens første scoring. Det lignede en bold, som skulle sparkes ud af kommunen, da den store angriber Mathias Kristensen prikkede den i boksen til 0-1.

Kort efter stak Sammy i sprint mod NFC-keeperen. Han fik afsluttet. Desværre lige forbi målet.

Efter 39 minutter blev Valon hevet ned i feltet. Dommeren mente ikke at det var nok til et straffespark. I slutningen af første halvleg svingede Engel venstrebenet.

Overliggeren var i vejen for Engel, og stillingen var 0-1 i pausen.

Anden halvleg startede i et lavt tempo det første kvarter.

Efter 62 minutters spil kom dommeren igen i fokus. Bolden ramte armen på Jordan Wilson fra NFC, og igen afviste dommeren at fløjte et straffespark.

Kort efter gik det løs i den anden ende, hvor NFC fik scoret deres andet mål i kampen.

Wagner fik en bold i feltet, og headede den ind bag Danne i Fremad målet.

Det sidste kvarter bag ikke præg af særlig mange chancer, og dommeren kunne fløjtede kampen af efter 94 minutters spil ved stillingen 0-2.

Hamrende ærgerligt at tabe første kamp i forårssæsonen mod et veloplagt NFC hold.

Der var hele 1.256 tilskuere på plads til dagens kamp, og en kæmpe tak for opbakningen til dagens kamp, og deltagelsen til den officielle indvielse af Sundby Idrætspark.

Der venter en ny kamp allerede om syv dage, hvor turen går til Roskilde.

Her skal der tages revanche for dagens kamp!

FORZA FREMAD!