DET ER SUNDBY-TID

Så er det snart tid til at få åbnet portene til Sundby Idrætspark. Vi har en kæmpe fornøjelse af at være på hjemmebanen igen, hvor FC Roskilde kommer på besøg. Vi åbner som sædvanlig en time før kick-off, som fløjtes fra start 13:45.

Dagens kamp skulle være spillet i Roskilde, men flyttes på grund af dårlige baneforhold i Roskilde i stedet til Sundby. Til gengæld spilles kampen mellem de to hold den 21. april i Roskilde.

”Vi ville så gerne have givet publikum i Sundby en sejr at starte sæsonen på. De er så trofaste, og støtter os altid, så̊ det var en stor skuffelse for os at det ikke lykkedes. Vi er utrolig opsatte på at få rettet op på det med det samme,” siger anfører Mads Gabel.

Også cheftræner ’Vali’ er utrolig opsat på at indtage hjemmebanen, og styre slagets gang i dagens kamp. Som det ultimativt vigtigste for at dette kan lykkedes, er Fremad-fansene den vigtigste ingrediens for at kunne hente alle tre point.

Vi har alle de hårdt arbejdende frivillige klar til at servicere jer ved billetboden og i boderne i Sundby Idrætspark 👏

Hvis du vil spare tiden ved billetboden, kan du købe billetten på www.boldbillet.dk.

FORZA FREMAD A 💙