GEMMER: JEG KOMMER STÆRKERE TILBAGE

Tilbage i september gik der et suk gennem Sundby Idrætspark, da vores midtbanekriger blev skiftet ud efter en halv times spil. Et par dage senere viste scanningen et overrevet korsbånd i højre knæ. Den første lange periode handlede om at holde humøret højt, og få lavet en struktureret plan for hele forløbet. Den har Gemmer fulgt til punkt og prikke kombineret med en stor portion tålmodighed.

Både Gemmer og Seb arbejder tæt sammen som genoptræningsmakkere, hvor førstnævnte er godt i gang med dagens program (y)

”Siden jeg fik skaden tilbage i september, har jeg brugt tiden på at fokusere 100% på at komme tilbage bedst muligt, og ikke hurtigst muligt. Jeg var klar over skadens tilstand og hvad den kunne medføre fremadrettet, hvis ikke jeg fulgte en struktureret plan for hele forløbet.

Jeg er positiv overrasket over processen, hvor jeg er begyndt at løbetræne tidligere end forventet.

Overordnet set er jeg længere fremme, og det er rigtig positivt.

Jeg har ikke et bud på hvornår støvlerne skal på igen, og jeg kan heller ikke sige at det bliver en bestemt måned.

Jeg elsker at være i Sundby Idrætspark, men jeg foretrækker selvfølgelig at være på banen foran Fremad-fansene”, udtaler vores midtbanekriger.

”I forhold til Gemmers situation, har det været et positivt forløb med både restitution og genoptræning. Han er begyndt at løbetræne lidt hurtigere end forventet, hvilket er rigtig positivt. Det er en skade, som kræver utrolig meget tålmodighed i forhold til genoptræningen. Det går bedre og bedre for hver dag, og vi holder skarpt øje med fremgangen, så de gode takter kan fortsætte”, udtaler Fysioterapeut, Freja Harhorn.

Der venter også en skademelding på Lukas Engel, der stadig mangler den sidste scanning, inden at vi modtager et konkret svar fra undersøgelserne.