LANDSHOLDSUDTAGELSER I FREMAD TRUPPEN

Det er efterhånden ved at være en selvfølge, at Togo og Færøerne har Fremad-materiale i deres landsholdstrupper. Endnu engang er både Heini Vatnsdal og Franco Atchou udtaget til deres respektive landshold. De rejser efter weekendens kamp mod Viborg FF.

Dette betyder samtidig at de to spillere er fraværende, når Fremad skal spille mod Næstved BK.

Der er blevet søgt om udsættelse af kampen, da kravene om udsættelse opfyldes med minimum to landsholdsudtagelser.

Vi er i dialog med Næstved BK om hvornår den kamp skal afvikles med ny dato og tidspunkt.

Så snart der er enighed mellem klubberne og divisionsforeningen, kommer der ny information omkring kampen.

Heini og co. starter op på EM-kvalifikationen med to kampe. Her venter to udebanekampe mod henholdsvis Malta og Rumænien. Færøerne som er ’underdogs’ i gruppe F, har overrasket med et par gode resultater i 2018, og vil gøre alt for at få point på kontoen i de første to gruppekampe.

Heini spillede fuldtid i seneste landskamp for Færøerne. Der spillede de mod deres kommende modstander, Malta, og den kamp endte 1-1.

Vi ønsker held og lykke til Heini og Færøerne med de første gruppekampe på vejen mod EM.

Hos Franco og Togo er der en skæbnekamp i vente. De spiller den sidste kamp i kvalifikationen til ’Africa Cup Of Nations’. Sidste gruppekamp skal spilles mod Benin på udebane. Benin som ligger på en andenplads med syv point, kan klare sig med en uafgjort.

Togo er placeret på tredjepladsen med fem point, og skal derfor vinde kampen for at kunne få billetten til ’Africa Cup Of Nations 2019’, som afholdes i Egypten henover juni og juli måned.

Vi ønsker Franco og Togo god vind med deres livsvigtige kamp mod Benin, med håbet om at deltage i Egypten til sommer.

De to herrer er naturligvis klar til at trække Fremad-trøjen over hovedet på søndag, når vi byder jer velkommen i Sundby Idrætspark.

Køb din billet på www.boldbillet.dk.

Få familie, venner og veninder klar til et brag af en kamp mod Viborg FF!