VFF AFGJORDE DET MED EN FLOT FULDTRÆFFER

Kampen mod Viborg FF blev afgjort rigtig sent i kampen på noget af en fuldtræffer. Forinden havde Fremad en situation, hvor Samme muligvis blev nedlagt i feltet af VFF-keeperen. Dagens kampsponsor, Elimar A/S, kårede Caka som kampens spiller.

Det ville kunne ses i highlight-pakken med højdepunkter fra kampen.

Første halvleg startede som en utrolig taktisk affære, hvor begge hold brugte den første halve time på at se hinanden an. Efter knap en halv times tid fik Engel en god chance for at prikke bolden i kassen. Han fik desværre ikke det rigtige træf på bolden, der trillede forbi nærmeste stolpe.

Efter 40 minutters spil røg kaptajn Gabel desværre ned at ligge. Gabel landede uheldigt på din ankel, og måtte kort tid efter skiftes ud. Han er kørt på skadestuen for at få tjekket foden.

Der var ikke meget at komme efter, i en forholdsvis chanceløs første halvleg. Stilling 0-0.

Anden halvleg bar heller ikke præg af de helt store chancer. Til gengæld arbejdede begge hold på at bryde igennem fra kanterne efter hurtige kombinationer. Både VFF og Fremad havde et par muligheder den første halve time. Engel var på pletten igen med et langskud i anden halvleg, som strøg lige forbi fjerneste hjørne.

Det helt store samtaleemne kom efter 80 minutters spil. Sammy stak afsted i sprint, og med direkte retning mod keeperen. Trækket med bolden blev lidt for langt, og han nåede kun at prikke den forbi VFF-keeperen. Det så unægtelig ud som om, at Sammy blev bremset af keeperens handske.

Dommeren vurederede episoden som film fra Sammys side, hvilket medbragte et gult kort.

Blot fem minutter efter tog Emil Scheel et træk ind i banen fra kanten af feltet. Bolden sejlede over i fjerneste hjørne uden chance for Danne inde i målet. 0-1.

Det var også det sidste højdepunkt i dagens kamp, hvor Viborg FF kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret med et flot mål.

Vi fik en snak med Engel efter kampen, som vurderede selve opgøret og vores manglende evne til at score. Det kan ses i den kommende highlightpakke.

Alt i alt en jævnbyrdig kamp, hvor Fremad effektiviteten manglede. Det kan der laves om på allerede i næste kamp. Der venter yderligere information omkring den udsatte kamp mod Næstved BK.

Tak for endnu en suveræn opbakning fra alle Fremad-fansene på lægterne! I er fantastiske 💙