TØRKE-GARANTI I SUNDBY IDRÆTSPARK

Vi beklager meget at vores over-ambitiøse vandingssystem utilsigtet fik givet folk på ”Sunny Side” en ordentlig skyller i søndags. Vi forstår også godt, at der er nogen der undrer sig over at der overhovedet bliver vandet, når det nu har regnet hele ugen.

Sagen er den, at en kunstgræsbane som vores SKAL vandes for at være optimal. Også i pausen. Og uanset om det regner i forvejen. Det sker efter anvisninger fra dem, som har anlagt banen. Det udføres af folk fra Københavns Kommune. Og det er på ønske fra vores egen sportslige sektor.

I søndags var der en meget stærk blæst på tværs af banen, og det gik ud over alle Jer på Sunny Side.

Vi er nu i samarbejde med Københavns Kommune i gang med at få justeret dyserne, så en større del af vandet lander der, hvor det er tiltænkt.

Vi er kede af at vores trofaste fans fik en kold skyller – udover den, som Viborgs Emil Scheel stod for – og vi er faktisk så kede af det, at vi garanterer at det ikke sker når vi spiller hjemme mod Fredericia den 31. marts. Kan vi ikke leve op til den garanti, vil alle som kan fremvise en våd T-shirt få udskænket en gratis øl eller sodavand i pausen.