STATUS PÅ KAPTAJN GABEL

Mads Gabel måtte desværre udgå i første halvleg af søndagens kamp mod Viborg FF. Han landede uheldigt på venstrefoden i en hovedstødsduel efter knap 39 minutters spil. Efter kampen blev han kørt en tur på skadestuen til for at få en røntgenundersøgelse af foden.

”Det kunne have været værre end først antaget. Undersøgelserne viste ikke umiddelbart at nogle ledbånd var revet over. Foden er stadig utrolig hævet, så vi kan ikke være sikre på noget endnu.

Det kommer selvfølgelig i en lidt heldig situation med en udsat kamp i den kommende weekend. Jeg venter et par dage til hævelsen falder, og så må vi tage stilling til om foden skal igennem en MR-scanning. Jeg håber på at det er i bedring indenfor et par dage, og at jeg kan være tilbage på banen indenfor en uge eller to, så jeg kan være klar til de kommende to hjemmekampe”, udtaler den fortrøstningsfulde Kaptajn.

#KaptajnGabel

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
SUNDBYVESTERVEJ 60 / 2300 KØBENHAVN S / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk