FREMAD AMAGER-REGNSKAB SOM FORVENTET

April 5, 2019

Selskabet bag Fremad Amager, Fremad Amager Elite Aps har afsluttet regnskabet for 2018. Regnskabet viser en 0-balance, efter at der er foretaget kapitalforhøjelser og indskud på ca. 12. mio. kroner i løbet af året.

 

”Vi følger den plan, der er lagt,” siger adm. direktør Michael Jahn. ”Ejerne har hidtil investeret 12 mio. kroner i spillertruppen, og det er en smule mindre end forventet. Der er også planlagt investeringer i løbet af 2019,” siger Michael Jahn.

 

Hovedaktionær Jerome Solamito siger: ”Vi er meget tilfredse med vores investeringer i Fremad Amager. Inden vi gik ind i projektet havde vi lagt et budget for de næste tre år, og det følger vi fuldstændig,” siger han.

 

”Vi har fået skabt et stærkt sportsligt set-up og en god administration. Vi har fået sat mere fart på talent-arbejdet i klubben, og så har vi i dag en spillertrup som både klarer sig godt i 1. Division og markant har øget sin værdi,” siger Jerome Solamito som glæder sig til den fortsatte udvikling.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
FJELDHAMMERVEJ 15 / 2610 RØDOVRE / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk