THEO: JEG SÆTTER ALTID BARREN HØJT

THEO: JEG SÆTTER ALTID BARREN HØJT

Den driblestærke og hurtige franske kreatør fik scoret sit første Fremad mål mod FC Fredericia. Derudover løb han også en imponerende distance på 12,6 km på 85 minutter, inden at han blev skiftet ud.

Det er ikke noget, der kommer bag på Théo – han sætter nemlig store krav til sit løbepensum, og sit bidrag til holdet til hver kamp.

”Jeg var sindssygt glad for at score mit første mål i trøjen. Der har også været optræk til både flere assists og et par enkelte mål. Jeg sætter altid barren højt i forhold til mine præstationer, og det er forventeligt at jeg skal være så kampafgørende som muligt.

Med min position på banen har jeg meget frirum til at finde mine medspillere. Specielt med vores offensive spillere, som skal have præcise stikninger i dybden,” kommer det fra en bestemt Théo.

”Jeg synes at vi viste et rigtig højt niveau mod FC Fredericia, og lukkede dem næsten fuldstændig ned igennem 96 minutter. Den attitude og fight skal også være der i morgen mod Thisted, og den skal generelt bare være synlig selvom vi ikke spiller i Sundby. Nu har vi en stribe af udebaneture efter Thisted kampen, og derfor skal vi give fansene noget at glæde sig over i morgen,”

”Efter at have været i Danmark i et par måneder, er jeg rigtig glad for at være en del af Amager. Der er altid en god stemning og en god opbakning til hinanden. Jeg føler at stemningen i omklædningsrummet kommer med ud på banen. Næste opgave skal være tre point mod Thisted FC, og jeg glæder mig bare til at komme på banen foran Fremad fansene igen,” lyder det fra den optimistiske og ærgerrige franskmand.

Hvis ikke du ved hvad søndagen skal byde på, er det oplagt at den bruges i Sundby Idrætspark.

Vi har en stor flok af glade og arbejdsomme frivillige, som står klar til at tage imod jer ved indgangene og i vores boder.

Vi åbner portene 12:45, og du kan få fat i din billet på www.boldbillet.dk 🎫

Det er tredjesidste hjemmekamp i sæsonen, og der går en måned før at der skal spilles NordicBet Liga fodbold i Sundby igen.

Hiv fat i familie, venner og veninder – kom og nyd det dejlige forårsvejr med en kold i hånden, lyden af Kim Larsen, jubel fra lægterne og støt drengene i kampen om tre vigtige point mod Thisted FC.

Vi GLÆDER os til at se jer i Sundby! 💙

#Altidpåhjemmebane