VALI: VI GLÆDER OS TIL AT FÅ FANSENE PÅ LÆGTERNE

Om små fem timer går det løs i Sundby Idrætspark. Modstanderen er Thisted FC, som kommer en tur til Ama'r.

Det er alletiders mulighed for at nyde forårssolen, og for at se et sprudlende Fremad-hold når der fløjtes til kick-off 13:45.

I hvert fald hvis det står til cheftræner Valis ønsker for kampen.

"I denne uge har vi ændret lidt på træningsmetoderne mht. hvordan vi træner op til en kamp. Der er meget vigtigt arbejde i at få spillerne 100% klar til kamp.

Med de ændringer skal det give spillerne yderligere mulighed for at restituere op til kampen.

Derfor forventer jeg at se den gnist vi har arbejdet på i ugens løb, og vi skal spille op til vores bedste for at slå Thisted,"

"Vi kigger ikke på formen hos vores modstander. Vi ved at alle kampe er svære i ligaen, og vi skal spille rigtig godt hver gang for at vinde kampene. Drengene har holdt et højt niveau i ugens træning, og kommer vi med samme tempo, attitude og fight som vi har vist siden mandag, så får vi de tre point i dag. Vi glæder os til at få Fremad fansene på lægterne til en vigtig kamp," sluttede cheftræner Vali.

Kom og støt drengene i tredjesidste hjemmebanekamp, og få en dejlig oplevelse i Sundby Idrætspark.

I starter oplevelsen hos de fantastiske frivillige, som byder jer velkommen fra at portene åbner 12:45.

Derefter er det en tur videre til en af boderne, og så kan man ellers nyde optakten med god lyd fra højtalerne under forårssolen på Sunny Side. Kim Larsen blæser spillerne på banen, og så skal der skråles fra første fløjt 🔊👏

Du kan få fat i billetten via www.boldbilet.dk, eller ved at stikke hovedet forbi billetboden ved hovedindgangen fra Englandsvej.

VI SES I SUNDBY!