TUNC: JEG FRYGTEDE DET VÆRSTE

”Hvor er Tunc?” - ”Skal Tunc starte inde?”.

Fremads bolddrenge har spurgt efter én af vores Ama´r drenge flere gange. Tunc har nemlig ikke været til rådighed i starten af forårssæsonen.

Tunc løb ind i en mindre skade på træningslejren i Tyrkiet. Som ung fodboldspiller oplevede han sit første chok, da han fik et vrid i knæet på træningsbanen.

Efter flere behandlinger og en MR-scanning er den unge angriber i gang med sin genoptræning.

Han har nu gennemgået processen med oprejst pande og smidt forskrækkelsen af sig.

”Jeg var sindssygt bange. Jeg vidste slet ikke hvad jeg skulle tænke på, eller hvad der skulle ske. Nu havde jeg lige underskrevet min første professionelle kontrakt, og var med på træningslejren. Jeg kunne slet ikke fokusere på andet en min skade i flere dage, og frygtede det værste. Det var også min første skade, hvor jeg skulle igennem en MR-scanning. Det synes jeg virkede skræmmende, hvilket måtte betyde at det var slemt,” udtaler Tunc.

”Gabel og Freja (Fysioterapeut) var der sammen med mig under scanningen, og det var jeg meget glad for. De fik mig på andre tanker, og talte om alt andet end mit knæ. Jeg har en skinne på, som jeg kun bruger i enkelte øvelser. Det var et reality check for mig, og nu har jeg prøvet det.

Nu fokuserer jeg bare på at komme tilbage på træningsbanen med holdet, og så skal jeg opfylde mit første delmål;

At få min første kamp fra start, og løbe ud af spiller-tunellen i Sundby Idrætspark,” slutter den unge angriber.

Lægestaben har endnu ikke sat dato på hvornår Tunc træner med holdet igen. Man er dog optimistisk omkring situationen.