SAMMY: MÅLENE KOMMER NU

Målene er ikke kommet på samlebånd, og det er efterhånden ved at være lidt tid siden at seneste mål faldt. Humøret, optimismen, og arbejdsindsatsen er på plads hos den nigerianske ørn. Nu skal det overføres fra træningen til kampene. Næste mulighed for at komme på tavlen er mod HB Køge, når Fremad skal spille årets første udebanekamp.

”Selvom målene ikke kommer i øjeblikket, har jeg aldrig arbejdet så hårdt i dagligdagen på træningsbanen. Jeg holder humøret højt, og ved at jeg bare skal have den i kassen. Jeg ved hvad min rolle er på holdet. Udover at søge boldene i dybden, skal jeg selvfølgelig også sparke boldene i målet.

Der er ikke de store problemer med at få dem i kassen til vores træningspas – det skal bare overføres til kampene”, siger Sammy.

”Jeg knokler stenhårdt hver dag, også når vi har vores fridage. Jeg kan mærke at min form aldrig har været bedre, og jeg har derudover arbejdet intenst med at forbedre mine stats med vores fysiske træner, Mathias Marker. Mentalt ser jeg det som en udfordring, og ikke et problem med mine manglende scoringer. Jeg er overbevist om at det kræver en dedikeret indsats, og så skal jeg score allerede i næste kamp. Det gælder kampen mod HB Køge, og jeg håber at se vores fantastiske fans når vi spiller udebanekampen. Jeg skal fejre scoringen med dem på søndag”, slutter Sammy.

Du har muligheden for at få en dejlig søndag i selskab med andre Fremad-fans. Der er 50 pladser, og det er først til mølle.

Der er stadig flere pladser, og du kan få mere information omkring turen ved at klikke dig ind på linket

https://llk.dk/u8eyhp

#Altidpåhjemmebane