STANIC: VI HAR ET FREMRAGENDE SAMMENHOLD

Stanic har været fraværende de seneste par kampe for Fremad Amager. Han er nu i bedring, og håber på at være klar hurtigst muligt. Han har fundet sig godt til rette på sin højre wingback, og spillet en stor portion kampe. Det er en mand, som virkelig ønsker revanche fra udebanekampen tilbage i september.

”Der har været lidt problemer med mit baglår. Jeg har derfor holdt mig i ro de sidste par uger, for at kunne være klar til den sidste del af forårssæsonen. Jeg synes dog det ser positivt ud, og jeg håber at vi kan revanchere vores 2-1 nederlag fra udebanekampen mod Næstved. Den kamp faldt på et tidspunkt i sæsonen, hvor vi stadig brugte mange kræfter på at sammenspille holdet,”

”Seneste kamp mod Roskilde er allerede i glemmebogen. Efter kampen i søndags har der kun været fokus på at forberede os bedst muligt til Næstved kampen. Med tre kampe så tæt på hinanden er det vigtigt at være klar i hovedet. Jeg synes at vi er inde i en god stime, og har vist hvad vi er i stand til. Vi har et fremragende sammenhold, og det kan mærkes både på og udenfor banen,”

”Det bliver en spændende kamp. Sidst vi spillede mod dem på hjemmebane, vandt vi 1-0. Jeg synes at vi spillede en god kamp, og det var fortjent med de tre point. Derfor er det også en helt åben kamp, hvor begge hold er inde i en god stime. Næstved har imponeret, og ligger højt i tabellen, men vi kigger ikke så meget på stillingen i rækken. Lige nu er hovedfokus at være klar til aftenens kamp mod Næstved, og det bliver rigtig spændende,” slutter Stanic af.

Der er kick-off 17:30 i Næstved, hvor der sidder to kommentatorer klar på TV3 Sport.

Hvis ikke man har kanalen til rådighed, kan den også følges via Fremads Twitter-profil 💬

#IvanStanic #Thankyouforfremadamagerfans