TUREN GÅR TIL FALSTER

Spillerne var fuldt ud fokuseret på forberedelsen af morgendagens gameplan i den sidste træning, inden at turen går til Nykøbing søndag middag. Træningen bød mest på restituering, og mental forebredelse til endnu en udebanekamp. Vi kan desværre ikke løfte sløret for om Thor Lange har brugt hele træningen på langskud og frispark. I så fald har det været under skarp observation fra Markus Bay, som er tilbage i truppen igen efter sin karantæne. De er endnu ikke helt enige om, hvem der server en bold bedst i kassen uden for feltet. Statistikken viser dog at Bay har lidt at indhente 😉

Fremad har en fin statistik på Falster, hvor det er blevet til to sejre og én uafgjort i de seneste fem kampe. Seneste kamp bød på en enkelt scoring på et straffespark, efter at Sammy blev nedlagt i feltet. Derfor er lagt op til en tæt og spændende kamp. Fremad er ubesejret i de seneste fem kampe, og tilmed ubesejret i de seneste syv udebanekampe. Vi er nu halvvejs med den lange stime af udebanekamp lige efter hinanden. Der resterer nu tre udebanekampe i streg, inden at vi kan komme tilbage til en fest i Sundby. MEN, der er stadig alletiders mulighed for at få en Fremad-fest. Der er allerede tilmeldt en hel del Fremad-fans til udebaneturen i morgendagens kamp. Du har stadig chancen for at få en festlig dag i fælleskab med andre herlige Fremad-fans. Følg nedenstående link til "Fremad Amager Away", hvor du kan læse mere om den billige pris, opsamlinger mm.

https://llk.dk/4z8o3k

Der er kick-off 13:45 på Falster, og kampen kan følges via Fremads Twitter-profil 💬 #Altidpåhjemmebane