VALI: DET VAR EN GOD KAMP MEN IKKE DEN BEDSTE

"Vi scorede fire mål og vandt kampen, og det er jeg tilfreds med. Jeg synes ikke det var den bedste kamp, vi har spilet. Nogle gange kan man vinde kampen ved at være effektiv, og det var tilfældet i søndags. I andre kampe kan man skabe flere chancer, og kun få scoret et enkelt mål.

For mig personligt spillede vi den bedste kamp mod Nykøbing i forårspremieren. Vi spillede rigtig godt på alle parametre med tanke på vores koncept og vores forberedelse op til kampen, men tabte 0-2,"

"I kampen mod Nykøbing spillede vi med tre centrale angribere. Det gjorde det nemmere for Sammy at kunne løsrive sig lidt mere. Vi havde et par skadede spillere, som ikke kunne spille kampen. Derfor måtte vi finde en 'gameplan' med de spillere, der var på banen fra start. Derfor kunne vi gøre nogle andre ting anderledes, da det frigav noget ekstra plads til flere spillere. Det samme gælder for Bay, som fik scoret et flot individuelt mål,"

Jeg arbejder kamp for kamp, og jeg fokuserer ikke på de resterende fem kampe på én gang. Vi ved ikke hvad der kan ske før de andre kampe. Der er altid en anderledes forberedelse, når man har forskellige modstandere og spillere med potentielle skader eller karantæner. Selv med en del skader i hver kamp i april måned, har spillerne været gode til at tilpasse sig vores koncept kamp for kamp. Derfor ligger fokus på Helsingør kampen, og vi tænker ikke på hele afslutningen. Vi skal kun tænke på at være forberedte, og være klar når kampen fløjtes," slutter cheftræneren af.

Der er kick-off 13:45, når turen i morgen går til Helsingør.