PRAKTISK INFO TIL SØNDAGENS KAMP

Læn jer tilbage i sædet og varm op med en kold for at komme igennem den nedenstående lange infotekst, inden at vi ses til fest i Sundby 🏟🔥

Når Silkeborg IF kommer på besøg i Sundby Idrætspark søndag, er der lagt op til et brag af en festdag. Der vil også være aktivitet på dagen med gæster udefra, hvor der tilmed er åbnet op for en ekstra mad-bod i den anden ende ved højen. Derudover vil der være toilet faciliteter nede bag højen, udover de normale toiletter under tribunen, samt toilettet i hjørnet af Sundby Idrætspark.

En længerevarende og loyal sponsor i form af, Danske Spil, er kampsponsor, og vil kåre ”Man of the Match” mod slutningen af kampen.

Billetboden vil være placeret bag tribunen, hvor den tidligere har været placeret. Det skyldes, at der skal frigøres mere plads ved hovedindgangen fra Englandsvej.

Indgangene vil som sædvanligt være placeret fra Englandsvej (hovedindgangen) og under tribunen (se det tilføjede luftfoto).

BEMÆRK at indgangen under tribunen lukkes 13:30, da spillere og dommere gør klar til at skal løbe ud fra spiller-tunellen.

Som tidligere nævnt anbefaler vi stadig at billetterne købes ONLINE via www.boldbillet.dk 🎫

HUSK derfor at komme i god tid, så vi kan få alle ind til starten af kampen – Fodbold-Danmark skal mærke kuldegysningerne fra lyden af Kim Larsen, og et larmende Sundby Idrætspark (smiley)

Silkeborg-fansene vil være delvist aflukket på tribuneafsnit A, hvor de også har en nyåbnet indgang fra Irlandsvej. Det ville kunne ses tydeligere på den ”flotte” grafik, på det tilføjede luftfoto.

Der vil stadig være fri passage hele vejen rundt langs Sundby Idrætspark, da vi ikke vil lukke vores gæster i bur.

I forbindelse med kampen på søndag får vi besøg af Fun CPH, som medbringer deres Fodbolddart. Aktiviteten vil foregå nede bag det ene mål ved højen, og kan afprøves kvit og frit før kampen - så kom i god tid og test jeres præcision med bolden.

I pausen af kampen vil Fun CPH afvikle en konkurrence, hvor I kan vinde flg. gavekort til deres 4 aktiviteter, som de driver nede i Amager Strandpark:

  1. 1/2 times Bumper Balls med vennerne. Værdi kr. 1.000,-

  2. 2 x 1/2 times Blokart. Værdi kr. 400,-

  3. 4 x 9 hullers Fodboldgolf. Værdi kr. 240,-

  4. 1 times Fodbolddart med vennerne. Værdi kr. 200,-

Amagers lokale danseskole hos Hørninghuset er også tilstede med aktivitet på kampdagen, for at bakke hjemmeholdet op og give en god oplevelse til publikum. Deres danseskole vil optræde med ”regndans” i halvlegen, og måske disciplinen bliver at danse sig væk fra strålerne fra vandingsanlægget ;-)

Der venter derfor et halvlegsshow med masser af power og dynamik!

Der resterer nu kun to dage til topbraget mod Silkeborg IF, og vi glæder os HELT VILDT til at åbne portene for jer 12:45 i Sundby Idrætspark🙌

VI SES I SUNDBY!

#Altidpåhjemmebane