VIBORG BLEV SÆSONENS SIDSTE KAMP

Der var lagt op til et brag af en kamp her i Viborg. På trods af en rigtig svær udebanekamp var der mulighed for at beholde tredjepladsen. Det blev Lyngby, der overtog pladsen for playoff-kampene, og det blev dermed Fremads sidste kamp i sæsonen.

MEN, hvilken en sæson for Øens hold. Det blev til en rigtig flot 5. plads og en klar forbedring fra sidste år, hvor Fremad sluttede af på en 9. plads.

Helt indtil sidste runde var der massere på spil, og det har været en fantastisk rejse henover de 33 runder.

Viborg kom på tavlen to gange i første halvleg. Agger var første mand på pletten efter 19 minutters spil. Derefter var Mensah den næste mand på tavlen med sin scoring kort før pausen.

Pausestillingen var derfor 2-0 til hjemmeholdet.

Anden halvleg bar præg af flere chancer til begge hold – nøjagtigt ligesom i første halvleg.

Agger var ikke færdig, og kunne score sit andet mål i kampen efter 72 minutters spil. Indskiftede Morten Beck fik lukket og slukket kampen til 4-0.

Det blev desværre også kampens resultat.

Med en ærgerlig afslutning i sidste kamp, kan der ses tilbage på flere fantastiske kampe. Det skulle tage OTTE måneder før at Fremad tabte en kamp på udebane. Det blev VFF, der kunne stoppe den imponerende stime.

Der har været flere flotte rekorder gennem sæsonen, og hele to gange i sæsonen kunne Fremad køre to x ni kampe som ubesejret.

SIDST men ikke mindst.

TAK for en suveræn og helt igennem fantastisk opbakning hele sæsonen fra Fremad-fansene! Uanset hvor Fremad har skulle spille sine kampe, har vi altid været på hjemmebane.

Senest med en uforglemmelig kulisse i kampen mod Silkeborg IF i Sundby.

Utroligt hvor langt jeres opbakning har båret holdet i denne sæson, og I har fået som fortjent med flotte resultater både hjemme og ude.

Nu venter der en velfortjent ferie for trænerstaben og spillerne.

Sidste stop bliver til klapsalver fra fansene, der venter i Sundby, når spillerne kommer tilbage senere.

SUPER FREMAD A!