FORSTÆRKNING TIL FREMAD AMAGER

Bo Tue Knudsen er ny mand hos Fremad Amager.

Pr. dags dato er der tiltrådt en kommerciel direktør i Fremad Amager. Bo Tue Knudsen kommer med mere end 25 års erfaring fra salg og ledelse i mange forskellige brancher. I fodboldverdenen kender vi primært Bo som tidligere ejer, direktør og bestyrelsesformand i FC Roskilde.

Bo har nu sagt ja tak til at blive en del af Fremad Amager, og vi byder ham velkommen, og glæder os til samarbejdet.

Formålet med ansættelsen af den nye mand er naturligvis at have fokus på den kommercielle del omkring Fremad Amager.

Bo vil være en vigtig faktor i forhold til at udløse det potentiale, der er i klubben, samt indfri vores høje ambitioner.

Fokus ligger bl.a. på sponsorkredsen, stadion afvikling og aktivering etc.

Ansættelsen af Bo Tue Knudsen kommer som et led i vores strategiplan, og i forlængelse af den sportslige succes vi oplevede i sæsonen 2018/19.

Adm direktør Michael Jahn:

”Med Bo får vi en mand med stor erfaring, højt energiniveau samt ikke mindst en stor viden omkring professionel fodbold. Jeg er ikke i tvivl om, at Bo er manden der kan bringe os op på det høje niveau, vi har ambitioner om. Jeg glæder mig personligt meget over ansættelsen, og ser frem til et godt samarbejde.”

Selv har Bo følgende at sige om sin rolle hos Fremad Amager:

"Jeg ser Fremad Amager som en enormt spændende klub med et kæmpe potentiale på den sportslige såvel som den kommercielle side, og jeg glæder mig til at være en del af holdet. Jeg tror især, at jeg kan bidrage positivt i forhold til samarbejdspartnere og sponsorer, og ikke mindst vores fantastiske fans, således at alle får en god oplevelse omkring klubben og i Sundby Idrætspark.”

”Klubben har fantastiske loyale fans og med dem og spillertruppen, kan vi i samarbejde overgå forventningerne i sæsonen 2019/20. Jeg er topmotiveret, og glæder mig til at opleve Sundby Idrætspark, denne gang på det rigtige hold,” slutter en smilende Bo Tue Knudsen.