EN VITAL FORLÆNGELSE ER PÅ PLADS

Fremad og Valon Ljuti er blevet enige om at forlænge midtbanespillerens kontrakt 🤝

Den energiske og hårdtarbejdende Fremad-spiller har forlænget kontrakten med to år.

Aftalen stod til at udløbe i slutningen af denne måned, og derfor kunne både cheftræner Vali og Valon selv puste ud efter en vigtig underskrift 🖋

Han har været fast mand lige siden, at han kom til Fremad i slutningen af september 2018.

Det hårde ydre skinner igennem på billedet, men glæden er ikke til at tage fejl af ⬇️

"Jeg er glad og lettet over, at kunne få det hele på plads. Efter én sæson på Amager føltes det helt naturligt at forlænge mit ophold. Det har været et godt år for mig personligt. Det samme kan siges om holdets præstation i den forrige sæson. Jeg tror rigtig meget på den her stamme, og det trænerteam som er bag os. Der er et rigtig godt fundament til at fortsætte de gode takter i den kommende sæson.

Jeg glæder mig til at få sparket sæsonen igang i Sundby Idrætspark,"