RAPPORT FRA DEN FYSISKE TRÆNER 🗣

June 26, 2019

Vores fysiske træner, Mathias Marker, har travlt med at få spillerne i deres livs bedste form. Han havde dog tid til at tale med os omkring den fysiske tilstand, og hvorfor at spillerne har så travlt med at se på den berygtede iPad efter deres træningspas 📲

 

Der er samtidig fokus på fredagens træningskamp mod FC København. Grundet skader i opstarten har FCK ønsket at forkorte spilletiden i fredagens kamp. Derfor vil der blive spillet 2 x 30 minutter på træningsanlægget, der er placeret på Jens Jessens Vej 10, 2000 Frederiksberg. Der er gratis entré til kampen og kampen afvikles på bane 2 med kampstart 12:00 🕛

 

#Altidpåhjemmebane

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
FJELDHAMMERVEJ 15 / 2610 RØDOVRE / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk